Известни астролози уверяват, че в хороскопа има представителки, които се

...
 
Известни астролози уверяват, че в хороскопа има представителки, които се
Коментари Харесай

Кои представителки на Зодиака са способни да обичат от дъното на душата си?

 

Известни астролози твърдят, че в хороскопа има представителки, които се отличават със особено неизменност в любовта.

Пет представителки на зодиака способни да обичат от дъното на душата си.

На първо място, това е дамата Рак!

Още от ранна детска възраст представителките на този знак отхвърлят да участват на шумни празненства. Тези нежни създания избират отмора с другари или компанията на най-близките им хора.

Жената Рак избира да има малко другари, само че за сметка на това същински. Влюбените от тях се стремят към връзка, в която ще има освен пристрастеност, само че и почитание, и доверие сред сътрудниците.

На второ място, е дамата Овен!

Нежната половина на този зодиакален знак работят по този начин, както им диктува сърцето. С тази разлика, че не го отварят за всеки, а единствено за определени. За доста дами Овен бракът е един път вечно. Те са в положение да градят нови връзки, единствено когато се разделят с избраника си.

На трето място, е дамата Телец!

Представителките на този знак се отличават със специфичен магнетизъм и прелест. Мъжете са възхитени, освен от външният им тип, само че и от способността да основават комфорт и уют.

Жената Телец остава вярна и всеотдайна брачна половинка. Тези дами имат способността, с течение на времето, да заобичват от ден на ден избраникът си.

Четвъртата позиция е заета от дамата Лъв!

Жените от този знак имат натурален сексапил и хубост. Те умеят да основават и поддържат атмосфера на обич и благоденствие в фамилията.

Въпреки протичащото се отвън дома, вътре постоянно ще царуват мир, успокоение и ред. Дори и при съществени различия, Лъвиците се пробват да запазят връзката, тъй като обичат колегата си.

Петото място е несъмнено за дамата Везни!

Нежната половина на този знак са необикновено очарователни дами, към които постоянно има почитатели и обожатели. Те, обаче не бързат да основават семейство.

Везните се нуждаят от един-единствен мъж, на който са подготвени да дадат цялата си обич. Жената Везни е в положение да сътвори идеалното семейство, което да бъде образец за останалите.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР